AAA

BETAVIDEO | 11.12.2019 17:25 > 11.12 17:25

Radojičić: Rukovodstvo Beograda je svesno odgovornosti jer je najveća lokalna samouprava

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je danas da je rukovodstvo glavnog grada svesno odgovornosti jer je na čelu najveće lokalne samouprave i sve što se uradi to se reperkutuje na druge lokalne samouprave.

On je na Skupštini Stalne konferencije gradova i opština Saveza gradova i opština na kojoj se govorilo o medjuopštinskoj saradnji i putu ka daljem jačanju lokalne samouprave, rekao da su opštine i gradovi "najvažniji za gradjanina jer može da utiče na upravljanje što se odražava na njegov život".
"Beogtad se trudi da postigne što bolje rezultate u realizaciji velikih projekata, ali i u otvaranju vrtića, parkova, trgova, pružanju socijalne podrške, unapredjenju položaja trudnica i dece", rekao je Radojičić i dodao da su podjednako važne i komunalne usluge gde su postignuti "dobri rezultati".

On je zahvalio Stalnoj konferenciji gradova i opština (SKGO) na pomoći u izradi što jednostavnijeg i transparentnijeg budžeta kako bi ga razumeo što veći broj gradjana i obećao da će se unapredjivati uticaj gradjana u njegovom kreiranju.   


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.