AAA

BETAVIDEO | 26.05.2017 17:10 > 26.05 18:20

Krkobabić: Nema razloga da ne verujemo u povećanje penzija do kraja godine

Ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić poručio je danas penzionerima Srbije da će do kraja godine njihove penzije biti povećane, te da je te garancije dao i premijer Aleksandar Vučić.

"Čuli smo prvog čoveka ove zemlje, bio je veoma jasan, do konca godine penzioneri mogu da očekuju povećanje penzija. Nema razloga da mu ne verujemo, jer uradili smo čudovišan posao", kazao je Krkobabić na otvaranju 2. Sajma za penzionere u Novom Sadu.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 1

Dr Miggyy27/05/2017 08:37

Министар без портфеља задужен за регионални развој Милан Кркобабић поручио је пензионерима Србије да ће до краја године њихове пензије бити повећане. Замерам пензионерима што нису Кркобабића отерали са 2. Сајма за пензионере у Новом Саду, који као папагај понавља оно што је Вучић понављао од почетка године о повећању пензије и ниво пензије никада у историји веће. На шта је то мислио мислим да и он није свестан коју се глупост налупао и лупа целе године. Вучић, са својим климоглавцима и полтронима само да буду на власти Кркобабић и Вулин, и врапци на грани запамтише да ће пензије до краја неке године бити повећане (у просеку 250 динара). Да ли он мисли промена од 1% је неко повећање. Да, повећање за новине! Ако је толико правичан, не мора друго, нека дозволи Апелационом суду да пресуди, како би пензионери, он мисли да су му баласт, а то су и његови родитељи, да затраже заштиту и вани у Стразбуру. Уместо да врати отете пензије, он замајава те исте пензосе, његове верне гласаче са ништавним повећањем и без усаглашавања са порастом трошкова живота. Вучић отимањем моје пензије, отима мој минули рад, а већ ме старост пита а не Вучића, где ми је била младост? На жалост, питају ме и унуци, а власт ме лаже ли лаже.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.