AAA

EKONOMIJA | 06.06.2019 14:45 > 06.06 14:47

U Beogradu skup operatera telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope (VIDEO)


Skup operatera telekomunikacionih servisa CEE CEE Summer, najznačajniji takav skup u regionu jugoistočne Evrope, održava se danas i sutra u Beogradu.

Dvodnevnom skupu CEE CEE Summer 2019. prisustvuje oko 350 učesnika iz više od 120 kompanija koje se bave prenosom podataka i telefonijom, a dolaze iz 26 zemalja.

"CEE CEE Summer i ove godine je veoma uspešan, što se vidi iz prisustva velikog broja kompanija koje koriste ovu sjajnu priliku da se na jednom mestu sastanu, uspostave poslovne kontakte, razmene iskustva i, naravno, dogovore konkretne poslove, odnosno poslovnu saradnju", rekao je Miroslav Iković, predstavnik kompanije SAT-TRAKT koja je organizator skupa.

Iković je podsetio da CEE CEE Summer okuplja kompanije i poslovne ljude koji su specijalizovani za telekomunikacioni biznis, predstavnike voice i data operatera, distributere opreme i sistem integratora.

"Pored stručnih predavanja i prezentacija, na našem skupu se sklope važni poslovi, koji umnogome unapredjuju poslovanje u ovom sektoru u regionu", dodao je Iković.

Dodao je da je iz godine u godinu taj skup sve uspešniji, jer se veliki broj učesnika uverio da se na njemu ostvaruju zaista dobri kontakti i sklapaju poslovi koji omogućavaju da se brzo i pouzdano realizuju servisi, što je u telekomunikacionom biznisu od presudnog značaja.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos podataka i govora namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima, a ovo je šesti CEE CEE Summer koji ona organizuje.

KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.