AAA

EKONOMIJA | 21.06.2019 17:15 > 21.06 17:15

Kompaniji MK Group uručena nagrada Privredne komore Srbije Prijatelj porodice (VIDEO)


Direktor MK Grupe (MK Group) Jovan Purar primio je danas nagradu "Prijatelj porodice" koju dodeljuje Privredna komora Srbije (PKS) u saradnji kabinetom ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku kompanijama koje su uspešno uskladile rad i roditeljstvo.

To priznanje uručili su predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Djukić Dejanović.

Direktor MK Grupe Jovan Purar kazao je da će ta kompanija nastaviti da aktivno promoviše porodične vrednosti i pomaže višečlane porodice zaposlenih u toj kompaniji kako bi pomogli mladim ljudima da budu profesionalno zadovoljni i uspešno ostvareni u ulozi roditelja.

"Naša kompanija već dugi niz godina vrlo ozbiljno radi na polju društvene odgovornosti, posebno vodi brigu o deci i porodici. Ne postoji društvo koje je ekonomski uspešno, a da ne vodi brigu mladima, o onim članovima društva koji imaju posebnu potrebu. Vrlo je važno da kroz Privrednu komoru Srbije razvijemo osećaj dužnosti svih privrednih subjekata da doprinose društvu", kazao je Purar.

U akciji "Prijatelj porodice" učestvovale su 24 kompanije. Finalna ocena prijavljenih obuhvatila je zbir ocena tržišno finansijskih pokazatelja, usvojenih standarda i praksi u pogledu uskladjivanja rada i roditeljstva, kao i rezultata u ovoj oblasti, ocene interne i eksterne javnosti kao i onu stručnog žirija.

Žiri su činili predstavnici Privredne komore Srbije, Kabineta ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku, Ministarstva za rad, Ministarstva privrede, Javnog medijskog servisa Srbije i Fondacije Novak Djoković.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.