AAA

EKONOMIJA | 05.07.2019 16:50 > 05.07 17:38

Nova aplikacija Unikredit banke za klijente da bi lakše pratili troškove (VIDEO)

  • Foto: UniCredit

Unikredit banka (UniCredit Bank) uvela je novu aplikaciju za mobilno bankarstvo "mbenking ekspert" (mBanking expert) koja omogućava da se troškovi kategorišu po vrsti, rečeno je danas na konferenciji za novinare.

Aplikacija omogućava korisniku , uvid u potrošnju, da se svaka transakcija može da se brzo pretraži po ključnoj reč, kategoriji datumu ili iznosu, pa se može videti koliko je potrošeno, na primer za lekara ili kozmetičara.

Predsednica Izvršng odbora Unikredit banke Feza Tan rekla je da najmladje generacije, možda više nikada neće imati potrebu da udju u banku.  

"Sve veća popularnost pametnih telefona u poslednjih nekoliko godina u potpunosti je promenila potrebe ljudi, a u skladu sa tim i način na koji se bavimo bankarstvom", rekla je Tan.

Dodala je da se Unikredit banka, svesna te činjenice, udružila sa kompanijom Menig, vodećom evropskom kompanijom za razvoj softvera za digitalno bankarstvo i uvela tu aplikaciju prvi put u Srbiji.

"Čvrsto smo posvećeni razvoju inovativnih proizvoda i usluga koji pružaju opipljive prednosti našim klijentima", rekla je Tan.

Istakla je da se klijentima, "zahvaljujući toj aplikaciji nude drugačija rešenja na tržištu i omogućava im se da postanu eksperti u upravljanju bankarskim i finansijskim aktivnostima".

Unapredjena aplikacija omogućava da se, kako je rečeno, skeniranjem otiska prsta ili prepoznavanjem lica pristupi svim proizvodima, dokumentima, izvodima i obaveštenjima, a zahvaljujući čet (chat) opciji može da se dobije podrška Kontak centra banke.
KOMPLETAN  VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.