AAA

EKONOMIJA | 11.09.2019 09:50 > 11.09 10:15

CarGo posluje i u Francuskoj, prvi gradovi Nica, Kan i Sen Trope (VIDEO)

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić potpisao je Ugovor o saradnji sa francuskom kompanijom "Black limo service", čime će srpski CarGo postati dostupan u Francuskoj, a prvi gradovi u kojima će usluga biti dostupna su Nica, Kan i Sen Trope, saopštio je danas CarGo.

"Potpisivanje ovog ugovora veliki je korak napred za srpsku privredu i izvoz domaćeg proizvoda. Ponosni smo što je srpski softver izvozni proizvod za evropsko tržište", istakao je Guberinić prilikom potpisivanja ugovora u kancelarija kompanije CarGo u Beogradu i dodao da su ih francuski partneri kontaktirali zbog softvera najvišeg kvaliteta.

Direktor CarGo-a je rekao da će sada CarGo biti dostupan u još nekoliko gradova na teritoriji Evropske unije.

"Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa većim kompanijama u našoj industriji", kazao je Guberinić.

Prema rečima direktora kompanije "Black limo service" Kristijana Vinsenta, francuskim preduzetnicima je važno da imaju jakog i dovoljno predusretljivog partnera koji može da podigne na viši nivo posao visoke i luksuzne klase u Francuskoj, zbog čega su se odlučili za saradnju sa kompanijom CarGo Technologies.

"Ova saradnja će samo unaprediti i ojačati već dobre odnose izmedju Srbije i Francuske. Nadamo se da će se kao rezultat ovog partnerstva uspostaviti dugotrajan savez izmedju naše dve kompanije u budućnosti. Ubrzo planiramo širenje i na druge gradove u Francuskoj", istakao je Vinsent.

CarGo od ranije posluje u Švajcarskoj i Austriji, gde je svim gradjanima omogućeno korišćenje njihovih usluga, dok u Srbiji CarGo mogu da koriste samo članovi Udruženja gradjana "CarGo" kao inovativnu pomoć na putu.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.