AAA

EKONOMIJA | 19.10.2019 14:35 > 19.10 14:35

Aerodrom u Nišu i Kraljevu od danas imaju jednog operatera

Aerodrom Кonstantin Veliki u Nišu i Aerodrom Morava u Кraljevu od 19. oktobra, imaju jedinstvenog operatera, čime je okončan i postupak realizacije Odluke o statusnoj promeni pripajanja niškog aerodroma privrednom društvu "Aerodromi Srbije", saopštilo je to privredno društvo.

"Aerodromi Srbije" doo Niš preuzimaju sva prava i obaveze prema trenutno zaposlenima na aerodromu "Кonstantin Veliki" čije ime ostaje isto bez obzira na promenu osnivača i oni će nastaviti da obavljaju svoje radne obaveze bez prestanka, uz poboljšanje uslova rada.  
Sva prava, obaveze i odgovornosti iz ugovora koje je zaključilo preduzeće "Aerodrom Niš", ne samo sa avio-kompanijama, već i sa svim ostalim dobavljačima i korisnicima usluga, preći će u privredno društvo "Aerodromi Srbije" doo Niš.

Kako je navedeno, Aerodromi Srbije će nastaviti, uz pomoć nadležnog Ministarstva gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dalju modernizaciju niškog aerodroma koja se ogleda kroz završetak projekta izgradnje sistema svetlosnog obeležavanja, kao i radove na izradi projektno tehničke dokumentacije za novu terminalnu zgradu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.