AAA

EKONOMIJA | 05.12.2019 22:50 > 05.12 23:07

Hemofarm oborio trostruki rekord u 2019. godini (VIDEO)


Hemofarm je u 2019. godini oborio rekord u obimu proizvodnje, sa 5,7 miliona tableta i 280 miliona pakovanja, rečeno je na prijemu ove kompanije u Beogradu.

Generalni direktor Hemofarma Ronald Zelinger kazao je da je "2019. godina jedna od najuspešnijih u skorijoj istoriji ove kompanije, kada je ona postigla trostruki rekor u obimu proizvodnje, proizvodnom portfoliju i prodaji".

"Možemo i treba da budemo ponosni na sve što smo postigli ove godine. Posebno što naredne obležavamo jubilej, 60. rodjendan. Poslovanje Hemofarma ne čine samo rezultati, već upravo briga o zdravlju gradjana u Srbiji i širom sveta", rekao je Zelinger.

On je istakao i da "Hemofarm decenijama unazad dokazuje da mu je stalo do društva i zajednice u kojoj posluje na održiv način".

"Životna sredina, društvo u kome živimo, naši ljudi, naše poslovanje samo ako su sve ove komponente najbolje moguće, i mi sami možemo da poslujemo dobro i budemo zadovoljni", ocenio je Zelinger.

Kada je reč o Hemofarmovom proizvodnom portfoliju, on će na kraju ove godine u svom sastavu imati 3.150 različitih proizvoda koji nastaju u pogonima ove kompanije, a rezultati u proizvodnji praćeni su rekordnom prodajom, objavila je večeras ova kompanija.

Osim već potvrdjene uloge Hemofarma u oblasti održivog razvoja i odgovornog poslovanja, samo tokom 2019. godine kompanija je zdravstvenim ustanovama u Srbiji donirala medicinsku opremu i lekove u vrednosti od 20 miliona dinara, saopštila je ova kompanija.
CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.