AAA

EKONOMIJA | 20.02.2020 10:05 > 20.02 12:58

Sberbank predstavila nove usluge za korisnike 'Mastercard Gold' i 'Business charge' kartice (VIDEO)

Sberbank u saradnji sa kompanijom Mastercard lansirala je nove premijum usluge za sve korisnike "Mastercard Gold" i "Business Charge" kreditnih kartica, a u pitanju su "LoungeKey" i "Boingo Wi-Fi".

"LoungeKey" omogućava pristup na više od 1.100 poslovnih salona u okviru najvećih svetskih aerodroma, dok usluga "Boingo WiFi" nudi mogućnost da korisnici mogu biti konektovani širom sveta, rečeno je na predstavljanju ovih usluga u Beogradu.

"Sberbank je prva banka na tržištu Srbije koja je omogućila premijum usluge 'LoungeKey' i 'Boingo WiFi' korisnicima 'Mastercard Gold' i 'Business Charge' kreditnih kartica. Naša baza korisnika 'Mastercard Gold' kartice povećana je tokom 2019. godine za čak 70 odsto u odnosu na 2018", rekla je predsednica izvršnog odbora Sberbank Srbija, Marijana Vasilescu.

Ona je istakla i da prema podacima više od 30 odsto klijenata Sberbank koristi "Mastercard Gold" i "Business Charge" kartice prilikom plaćanja u inostranstvu, dok je jedna od najzastupljenijih kategorija baš kupovina avio karata.

"Uverena sam da i 'LoungeKey' i 'Boingo WiFi' odgovaraju prefinjenim i specifičnim potrebama 'Mastercard Gold' i 'Business Charge' korisnika i da će ove usluge Sberbanci omogućiti da se diferencira na tržištu", kazala je direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard Jelena Ristić.

Ona je navela i da "Mastercard svake godine lansira posebne pogodnosti za Premium i Business klijente na lokalnom nivou".
Ceo video materijal možete preuzeti OVDE.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.