AAA

EKONOMIJA | 28.05.2020 14:00

MK Resort od 1. juna otvoren za goste na Kopaoniku - poklon odmor u hotelu Grand za lekare i medicinske radnike iz Srbije


U najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, MK Resortu, sve je spremno za ponovno otvaranje 1. juna, saopštila je danas MK Grupa.

Uz primenu najvećih mera bezbednosti i poštujući najviše hotelske standarde, Grand Hotel & Spa je spreman za novu letnju sezonu, koja će po mnogo čemu biti posebna.

U znak zahvalnosti i podrške lekarima i medicinskim radnicima koji su podneli najveći teret u borbi sa koronavirusom, hotel Grand će tokom leta ugostiti zaposlene Kliničkog centra Srbije, Vojvodine i Kliničkog centra Niš.

Reč je o regionalnom projektu koji kompanija MK Grupa realizuje u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj, a u čijem sastavu hotel Grand uspešno posluje već deceniju.

Generalni menadžer hotela Grand, Radoš Djordjević izjavio je da će hotel Grand ponovo biti otvoren 1. juna za svoje goste, ističući zadovoljstvo da bude deo velike humanitarne akcije MK Grupe.

"Izuzetna nam je čast što ćemo biti u prilici da ugostimo najveće heroje današnjice, neše lekare i medicinske radnike koji su podneli najveći teret u proteklom periodu. S obzirom na to, zaista ćemo se potruditi da im u hotelu Grand pružimo vrhunsku relaksaciju tokom njihovog boravka na Kopaoniku", rekao je Djordjević.

Koliko je Kopaonik leti zanimljiv domaćim gostima, govore podaci o konstantnom porastu broja gostiju poslednjih godina, dok je prošla godina zabeležila i rekordnu posetu tokom jula i avgusta, navela je MK Grupa i dodala da je toj slici svakako u ogromnoj meri doprinelo zalaganje MK Resorta na razvoju ponude i sadržaja, kao i promociji ove izuzetne destinacije, koja je zahvaljujući tome intenzivno zaživela i tokom letnjih meseci.

"Fokusirani smo na dalji razvoj letnje ponude i verujemo da Kopaonik ima još mnogo toga da ponudi u tom segmentu. Ovog leta naši gosti će imati prilike da posete neke manje poznate lokalitete, staze, prirodne rezervate, ali i da uživaju u novom konceptu porodičnog odmora i zabave koji ćemo im prirediti u samom hotelu. Uz atraktivne cene i vrhunsku ponudu, želimo da opravdamo reputaciju lidera i predstavimo Kopaonik još široj publici tokom leta, kako tokom popularnih vikenda tako i u okviru petodnevnih i sedmodnevnih paketa koji uključuju i detoks programe, specijalnu ishranu i bogat aktivan odmor u prirodi", rekla je direktor marketinga i komunikacija MK Mountain Resort Svetlana Kostić.
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.