AAA

EKONOMIJA | 02.10.2020 14:45 > 02.10 14:45

Kompanija Flora dobitnik nagrade Najbolje u 2020 na Medjunarodnom poljoprivrednom sajmu


Kompanija Flora dobila je danas zlatnu medalju za kvalitet na 87. Medjunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, za proizvode smrznuti grašak i kukuruz šećerac."Drago nam je da je kvalitet našeg graška i kukuruza šećerca prepoznat i na najznačajnijem agrobiznis dogadjaju u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Zlatna medalja za nas ima poseban značaj jer je potvrda i rezultat svih naših napora usmerenih na konstantno unapredjenje kvaliteta i podizanje standarda u proizvodnji i preradi smrznutog povrća", kazala je Olivera Baturan, menadžer proizvodnje u Flori Olivera Baturan.

Dodala je da će potrošači i dalje od brenda Flore dobijati samo najbolje proizvode.
Kompanija Flora, koja je u sastavu PIK Bečej, članice MK Grupe, specijalizovana je za proizvodnju smrznutog povrća boranije, graška, kukuruza šećerca i krompira.

Godišnja prodaja Flore iznosi 16 hiljada tona smrznutog i konzervisanog povrća koje se distribuira ne samo u Srbiji i regionu, već i širom sveta. U fabrici se primenom savremene tehnike i tehnologije pakuju najkvalitetniji proizvodi, s obzirom na to da se, uz prirodne sirovine, koriste i prirodni začini, a sve je konzervisano fizičkim putem, toplotom i hladnoćom, bez aditiva, dodataka veštačkih boja, aroma i konzervansa.

MK Grupa sa svojim kompanijama članicama redovno je prisutna na Novosadskom sajmu i osvaja najviša priznanja za kvalitet svojih proizvoda i brendova.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.