AAA

EKONOMIJA | 20.11.2020 11:50 > 20.11 11:50

CarGo preko CarGo Batler servisa pomaže ugostiteljima


Kompanija CarGo objavila je danas da će, usled drastično manje posećenosti i velike ugroženosti ugostiteljskih objekata zbog korona virusa, ugostiteljima pružiti podršku kroz akciju popusta za poručivanje preko CarGo Batler servisa, kako bi pomogla da se ublaže efekti krize i sačuvaju radna mesta.

"CarGo je domaći brend i želimo da pružimo podršku ostalim domaćim brendovima i našim ugostiteljima da prebrode krizu. Zato smo odlučili da ugostiteljima ponudimo popuste koji još uvek nisu vidjeni na tržištu. CarGo platforma je posebna po tome što će profitabilnost ugostitelja biti znatno veća, a na pomoći u tome zahvaljujemo i partnerima iz Mastercarda", rekao je direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić.
On je dodao da CarGo Batler ugostiteljima nudi platformu koju koristi više od million članova Udruženja CarGo uz posebne, prilagodjene cene i popuste.

"Korona virus je doveo do velikih finansijskih gubitaka, ali i do velikih promena u poslovanju na tržištu. Kao što su mnoge grane privrede morale da se prilagode, tako se i ugostitelji sve više prebacuju na online poručivanje i dostavu hrane u domove korisnika, a CarGo Batler je tu da im olakša ovaj proces", rekao je direktor CarGo-a.

Guberinić je istakao da finansijska kriza i smanjena potrošnja utiču na prihode države od poreza i da je zato važna podrška CarGo Batlera kao jedine domaće platforme za dostavu, čime će zajedno doprineti tome da sav novac ostane u zemlji.

"Platforma je 100 odsto domaća i to želimo da pokažemo u svakom segmentu, zato je i sva naša oprema kupljena kod domaćih proizvodjača od garderobe za batlere, preko kesa i pakovanja, pa sve do bicikala", kazao jeGuberinić.

Prema njegovim rečima, svaka kriza menja ponašanje potrošača, zbog čega očekuje da će za ugostitelje dostava biti jedan od fokusa i nakon pandemije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.