AAA

EKONOMIJA | 04.12.2020 17:30 > 04.12 17:30

Krkobabić: Isplata jednokratne pomoći penzionerima dobra mera, nastavak dobre prakse PUPS-a

Isplata jednokratne pomoći penzionerima od po 5.000 dinara u naredne dve nedelje je nastavak dobre prakse koju je Partija ujedinjenih penzionera (PUPS) utemeljila u lokalnim samoupravama u Beogradu i drugim gradovima širom Srbije, izjavio je danas predsednik PUPS-a Milan Krakobabić.

"Inicijativa predsednika Aleksandra Vučića da se penzionerima isplati pomoć je valjana i više nego primerena u vremenu u kome živimo", rekao je on.
Krkobabić je istakao da je naložio svim odborničkim grupama i odbornicima u Beogradu i svim drugim gradovima i lokalnim samoupravama gde PUPS učestvuje u lokalnim skupštinama, da pokrenu inicijativu da se penzionerima koji primaju manje od republičkog proseka koji iznosi 27.764 dinara, isplati jednokratna novčana pomoć primerena sredstvima njihovih budžeta.

"Na taj način pomoć od 5.000 dinara koju će dobiti svi penzioneri i ta dodatna pomoć lokalnih samouprava, predstavljaće pravi izraz naše solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija", ocenio je predsednik PUPS-a.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.