AAA

EKONOMIJA | 12.04.2021 13:40 > 12.04 13:55

Regionalni forum zdravstvenog, velnes i spa turizma 15. aprila u Beogradu

Regionalni forum zdravstvenog, velnes i spa turizma biće održan u Beogradu 15. aprila, najavljeno je danas.
Forum organizuje nacionalni Кlaster zdravstvenog, velnes i spa turizma Srbije uz podršku regionalnog medjuvladinog foruma 17 zemalja Centralnoevropske inicijative (CEI), Evropskog udruženja banja (ESPA) i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije.

Na onlajn skupu će učestvovati predavači i profesionalci iz oblasti ruralnog i banjskog turizma iz 10 država članica Centralnoevropske inicijative.

Glavna tema Foruma je održiv razvoj ruralnog i zdravstvenog turizma u uslovima pandemije kovid 19, imajući u vidu primere dobre prakse evropskih lidera u ruralnom i zdravstvenom turizmu i najnovije trendove u njihovom razvoju.
Na forumu će biti predstavljen koncept Evropskog udruženje banja za oporavak od posledica korone u evropskim banjama i klimatskim mestima u državama članicama Centralnoevropske inicijative, uključujući i Srbiju.

"U skladu sa pandemijom kovida 19, koja je pogodila čitav svet, profil gostiju se menja i shodno tome neophodno je kreirati inovativne turističke proizvode i turističku ponudu koja će podržati očuvanje imuniteta zdravih ljudi, kao i očuvanje zdravlja i kvaliteta života velikog broja ljudi koji se oporavljaju od posledica te bolest", navodi se u saopštenju organizatora 11. CEI Regionalnog foruma.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.