AAA

EKONOMIJA | 24.04.2021 17:15 > 24.04 17:15

Dogovorena saradnja pošta Srbije i Republike Srpske (VIDEO)

Vršilac dužnosti direktora javnog preduzeća Pošta Srbije Zoran Djordjević razgovarao je u Banjaluci sa predsednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović i direktorom preduzeća Pošte Srpske Miladinom Radovićem o jačanju i širenju saradnje pošta Srbije i Srpske, kao osnovi za čvršće povezivanje gradjana i privrede dve zemlje, saopšteno je danas.

Na sastanku sa Željkom Cvijanović, koji je održan na njenu inicijativu, u fokusu su bili strateški projekti saradnje, posebno u oblasti poštanskog saobraćaja i logističkih usluga kao ključnih elemenata medjudržavne saradnje koja je dogovorena tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Republici Srpskoj pre nekoliko dana, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.
U razgovoru sa direktorom preduzeća Pošte Srpske utvrdjene zajedničke aktivnosti u okviru strateške i operativne saradnje pošta Srbije i Srpske.

"Strateški projekti u oblasti poštanskog saobraćaja, logističkih i informatičkih usluga koje ćemo zajedno razvijati ne samo da će dodatno učvrstiti neraskidive veze izmedju Srbije i Republike Srpske, već će doprineti sveukupnom razvoju privrede i unapredjenju kvaliteta života gradjana obe zemlje. Istovremeno, Pošta Srbije će pružiti punu stručnu pomoć i podršku poslovnim aktivnostima Pošte Srpske", rekao je Djordjević.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.