AAA

EKONOMIJA | 07.05.2021 11:55 > 07.05 12:03

Bezalkoholno pivo Hajnekena izabrano za proizvod godine


Hajneken (Heineken) 0.0, bezalkoholni proizvod kompanije Hajneken Srbija, izabran je za proizvod 2021. godine u kategoriji bezalkoholnog piva, na osnovu iskustva potrošača.

Organizator izbora "Proizvod godine" je  Product of the Year Worldwide (POY) Adria. "Veliko nam je zadovoljstvo što je naš brend Hajneken 0.0 poneo titulu pobednika za Izabran proizvod godine 2021. Ovo je dokaz poverenja koje su nam ukazali potrošači u Srbiji i činjenica da su prepoznali kvalitet i inovativnost Hajneken 0.0 proizvoda, kao i našu želju da konzumaciju piva omogućimo čak i u prilikama kao što su ručak tokom radnog vremena ili pre vožnje. Veliki rad i posvećenost tima, prepoznatljiv Hajneken kvalitet i podrška potrošača, ključni su faktori uspeha naše kompanije, koje nastavljamo da negujemo i u godinama koje dolaze, a u kojima ćemo se dodatno truditi da opravdamo poverenje i priznanje koje nam je dato", navodi se u saopštenju kompanije Hajneken Srbija.

Dodaje se da ta kompanija nastoji da svojim primerom pozitivno utiče na zajednicu u kojoj posluje, promovišući u svim komercijalnim i komunikacionim aktivnostima odgovornu konzumaciju svojih proizvoda, dok je partnerstvo na različitim dogadjajima u zemlji, na temu odgovorne konzumacije, neizostavno.

Osim toga, na svim etiketama svojih brendova, kao i na zvaničnoj web stranici, kompanija Hajneken transparentno navodi nutritivne i kalorijske vrednosti svakog brenda pojedinačno, istovremeno ulažući 10  odsto godišnjeg budžeta brenda Hajneken za promociju i podizanje svesti o značaju odgovorne konzumacije, kroz različite projekte i kampanje.

Hajneken u Srbiji ima dve pivare u Zaječaru i u Novom Sadu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.