AAA

EKONOMIJA | 16.06.2021 12:35 > 16.06 12:39

Milenijum osiguranje podržava Letnji odbojkaški kamp Vanje Grbića

Milenijum osiguranje će i ove godine podržati održavanje Letnjeg odbojkaškog kampa Vanje Grbića, pokrivanjem kotizacije za desetoro najtalentovanijih učesnika, kao i sa polisama osiguranja za sve polaznike, trenere i pomoćno osoblje, saopšteno je danas.

Predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković istakao je da je ponosan što je toj osiguravajućoj kući pružena prilika da podrži talentovanu decu koja će na Kampu Vanje Grbića raditi sa vrhunskim sportistima i na taj način dobiti najbolju obuku i motivaciju da u budućnosti i sami postanu izuzetni u svemu čime se bave.

"Saradnja sa Vanjom Grbićem zaista je na veliko zadovoljstvo svih nas u Milenijum osiguranju. Njegov kamp promoviše vrednosti zdravog života i inkluzije, i samim tim za nas nije bilo prepreka da saradnju nastavimo, jer na taj način podržavamo zajednicu u kojoj živimo i radimo", rekao je Veljković.

Letnji kamp Vanje Grbića održava se od 20. juna do 25. jula u Sokobanji, uz učešće oko 800 dece i mladih iz 37 zemalja. Sa njima će raditi 80 profesionalnih trenera iz Srbije i inostranstva. Takodje, u Kampu će biti i deca učesnici Specijalne olimpijade.

Vanja Grbić je istakao da je Milenijum osiguranje prepoznalo potrebu da podrži decu, koja će tokom učešća na Kampu, pored učenja elemenata odbojkaške igre, imati priliku i da se edukuju o fizičkim aktivnostima za pravilan razvoj.

"Godinama se trudimo da u našem Kampu promovišemo zdravlje kroz sport, da kod najmladjih razvijemo svest o tome koliko fizička aktivnost ima važnu ulogu u razvoju. Podrška Milenijum osiguranja, obezbedjivanje polisa za sve polaznike i učesnike, ključna je kako bi se svi osećali sigurni i bezbedni", rekao je Grbić i dodao da će za vreme kampa biti poštovane i sve epidemiološke mere.

Na Letnjem kampu Vanje Grbića, pored treninga, biće organizovan i bogat prateći program, kao i brojna korisna predavanja o prevenciji nasilja na internetu, o strahu, motivaciji i olimpizmu, a deca će uživati i u čarima Akva parka.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.