AAA

EKONOMIJA | 22.10.2021 13:35 > 22.10 14:10

Pošta Srbije stimuliše malu privredu

Pošta Srbije je u skladu sa strategijom širenja poštanske mreže i dostupnosti usluga, raspisala konkurs kojim daje mogućnost preduzetnicima i pravnim licima da u ime i za račun Pošta Srbije pružaju usluge preko ugovorne pošte i izdvojenog ugovornog šaltera, saopštilo je danas to preduzeće.

To znači da pravna lica i preduzetnici, koji žele da ostvare dodatne poslovne prihode, mogu da, u svom poslovnom prostoru u zasebnom objektu ili u okviru objekta u kom već obavljaju svoju delatnost, postanu zastupnici Pošte Srbije i obavljaju i poštanske usluge.

Za njih je obezbedjena mogućnost ostvarenja stimulativne zastupničke provizije, koja zavisi od ostvarenog prihoda ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, navodi se u saopštenju.

Poziv važi na teritoriji cele Srbije, a pravna lica i preduzetnici se mogu opredeliti za otvaranje ugovorne pošte ili ugovornog šaltera, u zavisnosti od strukture poslovnog prostora kojim raspolažu.

Detaljnije informacije dostupne su mejlom na dirposmre@jp.ptt.rs.

Na ovaj način, Pošta Srbije kao društveno odgovorno preduzeće, širenjem dostupnosti svoje usluge podstiče razvoj preduzetništva i malog biznisa, kao i smanjenje nezaposlenosti, naročito u manje razvijenim i nerazvijenim područjima.   //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.