AAA

EKONOMIJA | 26.01.2022 13:15 > 26.01 13:20

Unikredit šesti put za redom medju najboljim poslodavcima u Evropi

Unikredit (UniCredit) banku je šestu godinu za redom za "Najboljeg poslodavca" proglasio internacionalni Top Employers Instituta, saopštila je danas ta banka.

To priznanje je, kako je navedeno, samo još jedna potvrda Unikreditove izvanredne posvećenosti dobrobiti svojih zaposlenih, kao i razvijanju inovativnog, inkluzivnog i prijatnog radnog okruženja.

Lokalnu sertifikaciju Unikredit banka dobila je u šest evropskih zemalja. Top Employers Institut svojom sertifikacijom nagradjuje kompanije na osnovu rezultata istraživanja o najboljim praksama u oblasti ljudskih resursa. Ta institucija istraživanje sprovodi u šest oblasti, koje se sastoje od 20 segmenata, a medju kojima su strategija zaposlenih, radno okruženje, akvizicija talenata, učenje, dobrobit i diverzitet i inkluzija.

"Veoma sam ponosan na ovo priznanje, kao i na to što ono nedvosmisleno ukazuje kakvo mesto za rad predstavlja Unikredit. Naši zaposleni su najvažniji činilac našeg poslovanja. Oni su zaslužni za naš uspeh, za to što možemo da pružamo usluge našim klijentima i za to što doprinosimo zajednici", rekao je izvršni direktor Unikredit grupe Andrea Orćel.

U skladu sa nedavno objavljenom strategijom Unikredit grupe, pod nazivom "UniCredit Unlocked", banka planira velika ulaganja u digitalizaciju tokom naredne tri godine fokusirajući se na usavršavanje digitalnih kompetencija, a sa ciljem da zadrži najbolje talente u oblasti digitala, ali i da privuče nove.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.