AAA

EKONOMIJA | 07.05.2022 17:10 > 07.05 17:18

Krkobabić: PUPS daje punu i bezrezervnu podršku stavovima predsednika Vučića - 3P nema alternativu

Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) podržala je danas stavove predsednika Srbije Aleksandra Vučića o daljem ekonomskom i političkom razvoju zemlje, posebno najavu da će u narednom periodu rast plata pratiti povećanje penzija. 

Lider PUPS Milan Krkobabić ocenio je da su "snažna i rastuća ekonomija, integrisana u svetske i evropske tokove, otvorena za nove investicije, a posebno redovne i rastuće zarade i penzije, preduslov u odbrani ključnih nacionalnih i državnih interesa". 

"Čvrsta opredeljenost predsednika Vučića da u narednom periodu penzije prate plate ujedno je i prava potvrda da dugogodišnji vrednosni stav PUPS i formula 3P penzije prate plate, nemaju valjanu alternativu", naveo je Krkobabić a prenela Partija ujedinjenih penzionera Srbije.  

Ocenio je i da su stavovi koje je predsednik Srbije izneo u jučerašnjem obraćanju gradjanima "jasan poziv na jedinstvo, političku stabilnost i rešenost da ne odustajemo od svog evropskog puta bez obzira na sve vojne i bezbednosne izazove u okruženju".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.