AAA

EKONOMIJA | 26.05.2022 11:00

Karneks na sajmu poljoprivrede osvojio Veliki šampionski pehar za kvalitet proizvoda

Industrija mesa Karneks (Carnex) je na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu osvojila Veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet i širok asortiman proizvoda, 12 Velikih zlatnih medalja, 22 zlatne medalje, a devet proizvoda je ponelo titulu Šampiona grupe proizvoda. "Ponosni smo na nagrade i visoke ocene kvaliteta, jer medalje na Poljoprivrednom sajmu, kao najveće stručne manifestacije u regionu, dokazuju da su naši proizvodi tradicionalno visokokvalitetni, ali i da potrošači imaju ogromno poverenje u nas. Nagrade su potvrda da ispunjavamo naš cilj, da poštujemo i čuvamo tradiciju, ali i da idemo uvek u korak sa potrebama potrošača", rekla je na uručenju nagrada izvršna direktorka Industrije mesa Karneks Tamara Penjić.

Istakla je da je Karneksova "jetrena pašteta" i ove godine osvojila Veliku zlatnu medalju i ponela titulu Šampiona kvaliteta cele grupe pašteta, i tako još jednom pokazala da je neprikosnoveni lider u svojoj kategoriji.

U razvoj poslovanja Industrije mesa je MK grupa, u okviru koje posluje kompanija Karneks, do sada uložila 85 miliona evra.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.