AAA

EKONOMIJA | 22.09.2022 14:25 > 22.09 14:40

ER Srbija: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd

Avio-kompanija "Er Srbija" je danas saopštila da su neistinite tvrdnje o cenama karata te kompanije od nekoliko hiljada evra na liniji Moskva-Beograd, koje su juče i danas objavljene u medijima i na društvenim mrežama.

"Najniža dostupna cena za avio-karte u jednom smeru u ekonomskoj klasi izmedju Moskve i Beograda je 397 evra, a najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi izmedju Moskve i Beograda košta 567 evra", navedeno je u saopštenju.

Nnajniža dostupna cena povratne karte na toj liniji u ekonomskoj klasi je 816 evra, a najviša moguća je 1.156 evra. Sve cene su prikazane "u totalu" sa svim taksama.

Od kako je juče u Rusiji najavljena delimična mobilizacija, u medijima i na društvenim mrežama su informacije da karte od Moskve do Beograda koštaju po nekoliko hiljada evra, a "na crno" i do 9.000 evra.

"Zbog izuzetno velike tražnje od marta ove godine, karte za letove Er Srbije izmedju Beograda i destinacija u Rusiji mogu se kupiti samo više dana, pa i nedelja, unapred. Već duže vreme karte za sve letove u septembru su rasprodate. Kada je reč o oktobru, ima još vrlo malo raspoloživih karata u prvoj polovini meseca", navela je "Er Srbija".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.