AAA

EKONOMIJA | 03.02.2023 16:35 > 03.02 16:38

Direktor Pošte Srbije dodelio priznanja najboljim radnicima

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević uručio je danas zaposlenima priznanja "Najbolji radnik" za četvrti kvartal 2022. godine, nakon čega je proglašen i najbolji radnik godine.

Prestižnu titulu najboljeg radnika u 2022. godini poneo je, kako je saopšteno, Marko Božić, poštar u pošti 36101 Kraljevo. Djordjević je zahvalio zaposlenima i pored čestitki poručio da su u prethodnim danima održani važni sastanci sa predsednicom vlade Srbije Anom Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim na kojima je rukovodstvo Pošte Srbije dobilo jasne smernice za plan u narednom periodu.

"Naš zadatak i cilj ostaju isti, dobili smo plan koji će nam pomoći da postanemo najuspešnija kompanija u Srbiji. Veoma smo zahvalni predsednici vlade i ministru finansija koji su nam dali prave smernice za dolazak do tog cilja", rekao je Djordjević.

Dodao je da će u narednom periodu biti nastavljena digitalizacija i da će se uvoditi nove usluge, širenjem mreže paketomata i da će se obnavljati flota.

Istakao je da je "briga o zaposlenima za rukovodstvo bila i ostala prioritet, zbog čega će preduzeće i ubuduće raditi na poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih, nastaviti sa zdravstvenim pregledima i osiguranjem 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji".

Djordjević je naveo da preduzeće u narednom periodu očekuje i reorganizacija i sistematizacija, koja će doprineti tome da bude funkcionalnija u poslovanju, kao i tome da se usluge uz podršku i angažovanje radnika, dodatno unaprede na korist svih gradjana Srbije.

Priznanja "Najbolji radnik" dodeljuju se na kvartalno najboljim zaposlenima na tehnološkim poslovima, na osnovu najviših ocena za kvalitet i obim obavljenog posla, stručnost, kvalitet komunikacije, fleksibilnost, inicijativu u radu, kao i dodatnih kriterijuma poput pohvala korisnika.
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.