AAA

EKONOMIJA | 17.02.2017 19:00 > 17.02 19:26

Ministar odbrane s predstavnicima namenske industrije


Ministar odbrane Srbije Zoran Djordjević razgovarao je danas s direktorima i predstavnicima sindikata preduzeća iz grupacije Odbrambena industrije Srbije o poslovanju tih kompanija u prošloj godini i o njihovim planovima za 2017. godinu.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da je ministar Djordjević tokom razgovora istakao da je namenska industrija "zamajac srpske ekonomije, odnosno potencijal u kojem se svako ulaganje višestruko vraća".

"Ideja je da dobit koju su ostvarila preduzeća iz ove grupacije, uložimo u investicije, ali da i mi, kao država, pokušamo da imamo što više investicija. Želimo da vaša preduzeća imaju što veću proizvodnju i što veću dobit", kazao je ministar.

Djordjević je pozvao predstavnike namenske industrije da posebnu pažnju obrate na bezbednost radnika, koja je, kako je naveo, "na prvom mestu".

Pored zbirne analize poslovanja za 2016. godinu i inicijalnih planova za 2017. godinu, ministar je s predstavnicima namenske industrije razmotrio i probleme preduzeća te grupacije.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.