AAA

EKONOMIJA | 02.03.2017 14:35

Brnabić: Stanovi iz nagradne igre su u redu (VIDEO)

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je danas da je izveštaj Gradjevinske direkcije Srbije o stanovima koji se dodeljuju nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" pokazao da su ti stanovi ispravni i da joj ne deluje da postoji bilo kakav problem.

"Radna grupa Vlade Srbije za priredjivanje nagradne igre je od Gradjevinske direkcije Srbije dobila izveštaj o stanovima, razmotrili smo ga, a imaćemo i dodatne provere. U ovom trenutku je iz izveštaja potpuno jasno da su ti stanovi u redu", rekla je Brnabić novinarima.

Brnabić je istakla da joj "ne deluje da postoji bilo kakav problem sa tim stanovima", ali da i dalje smatra da u slučaju da stanovi nisu adekvatni treba tražiti druge, jer je ova nagradna igra važna za Vladu Srbije.

Prethodnih dana mediji su izveštavali o stanju u zgradama Gradjevinske direkcije koje se nalaze u Naselju vojvode Vlahovića u Beogradu, gde se stanari godinama žale na sleganje zemljišta, pucanje zidova i druge probleme.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" do sada je, kako je rečeno, pristiglo 2,8 miliona koverata, što je oko 28 miliona fiskalnih računa. To će budžetu doneti 2,5 miliona evra kroz PDV.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.