AAA

EKONOMIJA | 20.03.2017 11:45

Još niža kamatna stopa na stambene kredite Vojvodjanske banke

Još niža kamatna stopa od 2.95 odsto +6M Euribor (EKS od 2,71%) i jedna od najnižih mesečnih rata na tržištu, karakteristike su stambenog kredita koji je Vojvođanska banka kreirala za sve one koji žele da po najpovoljnijim uslovima sigurno i dugoročno reše stambeno pitanje.
 
„Sa željom da što većem broju sugrađana omogućimo da reše jedno od najvažnijih životnih pitanja, a to je stambeno, dodatno smo snizili kamatnu stopu. Pored toga , preko svojih servisnih službi , građanima obezbedjujemo  stručnu podršku  tokom celog procesa kreditiranja i značajnu uštedu dragocenog vremena, tako da se mogu osećati sigurnim  da su doneli ispravnu odluku o kupovini nepokretnosti koja će biti njihov budući dom.“, rekao je Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo u Vojvođanskoj  banci.
 
Još jedna pogodnost ovih stambenih kredita je da banka za njih daje predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine. Na taj način klijenti u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti sigurno odobren.
 
„Ukoliko klijent ima stambeni kredit u drugoj banci i želi da ga refinansira po povoljnijim uslovima, za ovu namenu Banka je pripremila kredit  bez naknade za obradu zahteva sa kamatnom stopom  od 2,8% +6M euribor (EKS 2,56%)’’, dodao je Pantelić.
 
Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina, a pravo na konkurisanje imaju građani sa ličnim primanjima iznad 200 evra. Dostupni su državljanima Srbije koji žive i rade u inostranstvu, kao i stranim državljanima koji žive i rade u Srbiji.
 
Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Iskoristite jedinstvenu ponudu Vojvođanske banke, na koju ste čekali. „Udomite se“ na siguran, povoljan i jednostavan način. Posetite jednu od 105 filijala naše banke širom Srbije ili sajt www.voban.co.rs i napravite prvi korak ka domu iz snova.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.