AAA

EKONOMIJA | 20.04.2017 19:05

Otvoren novi tržni centar Big Fešn na Karaburmi


Tržni centar "Big Fešn" u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra, danas je otvaren na Karaburmi.

Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji "vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta".

On je rekao da je ovo veliki dan za Beograd i opštinu Palilula podsetivši da na mesto nekadašnje fabrike u stečaju, gradjani sada imaju moderan tržni centar, saopštila je gradska uprava.

"Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću gradjevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada", rekao je Mali.

Otvaranju "Big Fešn" tržnog centra prisustvovala je i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer-Kam koja je naglasila da je izgradnja šoping-centra na Karaburmi "još jedan dokaz prijateljstva dva naroda".

"Veoma sam ponosna jer se broj vodećih izraelskih kompanija koje se bave nekretninama a posluju i u Srbiji konstantno povećava", rekla je Fišer-Kam.

Ona je dodala i da kompanija "Big šoping centers" posluje u Srbiji od 2007. i do sada je investirala oko 150 miliona evra, navodi se u saopštenju.

Direktor kompanije "Big šoping centers" Ejtan Bar Zev rekao je da je danas otvoren drugi tržni centar te kompanije u Srbiji. "To je deo naše dugoročne vizije, jer želimo da razvijamo naš brend na srpskom tržištu", rekao je Zev.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.