AAA

EKONOMIJA | 17.07.2017 10:55 > 17.07 13:09

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Proizvodnja BIP piva je obnovljena pošto je kompanija M6-Eden Srbija započela tehničku saradnju s Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas.

Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima širom Srbije.

BIP pivo proizvodi se i na dalje tamo gde je nastalo u pivari kod beogradske Mostarske petlje.

"Pivo BIP je zadržalo prepoznatljivu etiketu i karakter, a svojim lepim izgledom, dobrim ukusom i mirisom po sladu i hmelju, čuvajući vrednu tradiciju proizvodi se po najsavremenijoj tehnologiji. Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje", rekao je direktor M6-Eden Srbija Aleksandar Popovski.

On je dodao da će u saradnji s partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se i prodavalo pre više od četvrt veka.

"Svesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje", rekao je Popovski.

Najavio je da će BIP pivo potrošačima biti dostupno i na Dragačevskom sabora trubača u Guči i Birfestu u Beogradu, a moći će da ga probaju i 30. jula na manifestaciji Bir garden na beogradskoj Adi Ciganliji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.