AAA

EKONOMIJA | 31.08.2017 19:35 > 31.08 21:11

Pančevo: Tamiš kapija dobila novo dečje igralište (VIDEO)


Novo dečije igralište, čiju je izgradnju finansirala kompanija "Appraisal Associates and Consultants", otvoreno je danas u okviru stambeno-poslovnog objektu "Tamiš kapije" u Pančevu.

Na otvaranju igrališta sa ljuljaškama, klackalicama, konjićima i drugim sadržajima, okupio se veliki broj roditelja s decom, koje su zabavljali animatori.

Direktor kompanije Slobodan Hajduković rekao je novinarima u Pančevu da će u narednom periodu nastojati da novim aktivnostima i sadržajima unapredjuju kvalitet stanovanja u "Tamiš kapiji".

Ocenio je da je taj stambeno-poslovni kompleks najmoderniji u Pančevu, navodeći da nudi poseban koncept življenja jer stanari mogu zadovoljiti brojne potrebe.

"Izuzetno smo srećni i zadovoljni što danas otvaramo i dečije igralište, čime dodatno upotpunjujemo sadržaje u kompleksu. Pored novog igrališta, tu se nalaze i supermarket, igraonica, deo za sportske aktivnosti, apoteka, nekoliko kafića i restoran. Zapravo, sve što je potrebno za udoban, moderan i komforan način života", rekao je Hajduović i dodao da je prodat veći deo stanova u kompleksu koji ima 276 stanova i 23 lokala.

Stambeno-poslovni kompleks "Tamiš kapija" otvoren je 19. juna, a nalazi se izmedju ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš i prostire se na 43.000 kvadrata neto površine.

Pored novog dečijeg igrališta, u kompleksu se nalaze i veliki supermarket, restorani, fitnes centar, pošta, menjačnica, bankomat i zona za rekreaciju.

Prizemlje i nivo galerije su namenjeni uslužnom sadržaju a od prvog do petog sprata su stanovi različitih struktura, od garsonjera do petosobnih, i svaki od njih ima obezbedjeno parking mesto.

Kompanija "Appraisal Associates and Consultants" jedna je od vodećih u upravljanju nekretninama u Srbiji i regionu.


KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.