AAA

EKONOMIJA | 12.09.2017 22:35

Branabić: Vrata Vlade Srbije širom otvorena za domaće privrednike


Premijerka Srbije Ana Brnabić je večeras pozdravila neke od najuspešnijih domaćih privrednika, poručivši im da su za njih vrata Vlade Srbije otvorena, i da je spremna da nastavi konstruktivni dijalog sa njima.Brnabić je prisustvovala tradicionalnom letnjem prijemu u organizaciji kluba "Privrednik" koji okuplja 55  najuspešnijih poslovnih ljudi iz različitih sfera domaćeg biznisa, saopštio je večeras taj poslovni klub.      

Letnji prijem je i ove godine okupio državnih zvaničnika, stranih diplomata, domaćih i stranih kompanija, članova poslovnih klubova i zvanica iz sveta društvenog, kulturnog i privrednog života Srbije.

U ime svih članova, goste je pozdravio predsednik Kluba Zoran Drakulić koji je naveo da je potrebno da dodje do "pomirenja izmedju krupnog kapitala i politike", da domaći privrednici budu podjednako tretirani kao i strani investitori.

Dodao je da je nakon petnaest godina postojanja tog kluba, privilegija biti kako član, tako i na čelu udruženja kakvo je "Privrednik" koji je , kako je naveo, svoja vrata otvorio novoj generaciji poslovnih ljudi.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.