AAA

EKONOMIJA | 12.10.2017 13:45 > 12.10 13:58

Beogradska arena nosiće narednih pet godina naziv Štark arena

Naslovno sponzorstvo Beogradske arene biće dodeljeno Atlantik grupi i ona će narednih pet godina nositi naziv Štark arena, saopštila je danas Gradska uprava.

Ponuda hrvatske Atlantik grupe za naslovno sponzorstvo je po oceni Grada Beograda i Arene bila najpovoljnija, a u narednih 15 dana biće potpisan ugovor kojim će se detaljnije regulisati prava i obaveze sponzora i Arene.

Atlantik grupa je u Srbiji vlasnik nekoliko firmi medju kojima je i beogradska fabrika konditorskih proizvoda Soko Štark.

"Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je veoma važno. U ovom objektu održane su velike privredne, političke, zabavne i kulturne manifestacije i od velikog je značaja za Grad Beograd", rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

On je istakao da je malo gradova u ovom delu Evrope koji mogu da se pohvali zdanjem kakvo je Arena.

"Na nama je da kontinuirano organizujemo što veći broj manifestacija i dogadjaja, kako bi ona poslovala što bolje i bila još bolje pozicionirana. Arenu očekuju velike investicije sledeće godine, a ulagaćemo u najsavremeniju opremu koja će biti spremna do Fajnal fora u maju. Ovaj objekat će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, novo led osvetljenje", najavio je Mali.

Potpredsednik Atlantik grupe Neven Vranković rekao je da je Štark simbol pažnje, brige i prijateljstva.

"Atlantik grupa izuzetno je zadovoljna ishodom konkursa za glavnog sponzora Beogradske arene. Brendovi koje Atlantik okuplja u svom portfoliju imaju dugu tradiciju kvaliteta, a najdublje korene je pustio Štark – simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljivi simbol Štarkovog srca. Iste ove vrednosti ćemo promovisati i u našem partnerskom projektu Štark areni", rekao je Vranković.

Komisija za sprovodjenje javnog poziva za izbor naslovnog sponzora Arene objavila je u junu poziv na koji su mogla da se jave domaća i strana pravna lica.

Prethodnih pet godina naslovni sponzor Arene bila je beogradska Komercijalna banka i ona je nosila naziv Kombank arena.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.