AAA

EKONOMIJA | 20.10.2017 14:45 > 20.10 15:09

Nagradni konkurs 'Ko deli, osvaja!'UniCredit Banke

UniCredit Banka je saopštila da je, u saradnji sa kompanijama Mastercard i kompanijom iStyle Apple Premium Reseller, pokrenula nagradni konkurs „Ko deli, osvaja“, u okviru kojeg će svi korisnici Mastercard kartica Unicredit Banke koji kupe jedan Apple proizvod u periodu od 12. oktobra do 12. novembra, biti u mogućnosti da osvoje još jedan uređaj ovog renomiranog brenda.

Kako bi obezbedili učešće u konkursu, neophodno je da kupci Apple proizvoda najkasnije do 12. novembra do 12:00 sati, na svoj lični Fejsbuk profil postave javno dostupnu fotografiju kupljenog uređaja, uz haštagove #unicreditbank, #mastercard, #neprocenjivo i #istyleserbia, a UniCredit Banci putem poruke na zvanični Fejsbuk profil https://www.facebook.com/UniCreditBankSrbija, pošalju potvrdu o kupovini uređaja Mastercard karticom UniCredit Banke kod, iStyle Apple Premium Reseller-a.

Nakon završetka nagradnog konkursa, žiri će izabrati 5 najzanimljivijih i najkreativnijih fotografija, čiji će autori biti nagrađeni još jednim  Apple proizvodom i to za:

prvo mesto: MacBook Air 13” računar
drugo mesto: iPhone 7 128GB Black mobilni telefon
treće mesto: iPad Wi-Fi 32GB Space Gray tablet
četvrto mesto: Beats Studio Wireless Over-Ear Headphones – Sky slušalice
peto mesto: Beats urBeats In-Ear Headphones Purple slušalice


Za više informacija o uslovima nagradnog konkursa „Ko deli, osvaja“  UniCredit Banka upućuje na svoj internet portal www.unicreditbank.rs

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.