AAA

EKONOMIJA | 17.11.2017 16:25 > 17.11 16:46

Predstavljen novogodišnji program u primorskim gradovima Crne Gore (VIDEO)


Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji s lokalnim turističkim organizacijama i ambasadom Crne Gore predstavila je danas u Beogradu turističku ponudu za zimsku sezonu 2017/2018.

Direktor turističke organizacije Budva Mladen Franović rekao je da će za razliku od prethodnih godina, novogodišnji program u Budvi trajati četiri dana, od 29. decembra do 2. januara.

"U tom periodu imaćemo nastupe sedam vrhunskih izvodjača sa područja bivše Jugoslavije, a istakao bih dnevni koncert koji se održava svakog 1. januara u podne", kazao je Franović.

On je dodao da će na tom koncertu nastupiti "Mediteranski revijski orkestar" pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, kao i mnogi solisti.

Kako je rekao, sve primorske opštine organizuju novogodišnji doček i tako pokušavaju da naprave nešto nesvakidašnje i neobično što će produžiti sezonu i nešto što "treba da preraste u tradiciju".

Menadžer Montenegro Stars Hotel Grupe Maja Vukićević rekla je da hotel "Splendid" od otvaranja 2006. godine organizuje proslavu novogodišnjih praznika uz raznovrstan muzički program.

"Ove godine na velikoj sceni glavnog restorana nastupaće jedna od najvećih regionalnih zvezda Severina, a posetioci će takodje moći da vide i nastupe Harisa Džinovića i orkestar Žutog Serhatlića.

Jelena Kaludjerović iz hotelske grupe "Budvanska rivijera" rekla je da se svečani doček organizuje u hotelu "Palas" i da će novogodišnji program u njemu trajati tri dana, a u novogodišnjoj noći će nastupiti Lepa Brena i grupa Magazin, a narednih dana Aco Pejović, Halid Bešlić, Dejan Petrović i Big Bend.

Direktori turisičkih organizacija i gradova Tivat, Kotor, Bar, Herceg Novi i Podgorice najavili su raznovrstan i bogat program za novogodišnje praznike.


KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.