AAA

EKONOMIJA | 06.12.2017 21:40 > 06.12 22:13

Novogodišnji program u Budvi od 29. decembra do 2. januara


Novogodišnji program u Budvi trajaće od 29. decembra do 2. januara, a gradjanima će biti ponudjen raznovrstan muzički program, najavili su danas organizatori.

Direktor turističke organizacije Budva Mladen Franović rekao je da se za novogodišnje praznike u tom gradu može očekivati "senzacionalan program".

"Program će biti organizovan onako kako mi to već godinama radimo, a i naši hoteli su uključeni, tako da će organizovati vrlo kvalitetan i vrhunski sadržaj za goste", kazao je Franović u Beogradu.

On je prilikom predstavljanja novogodišnjeg programa Budve rekao da će u hotelima, izmedju ostalih izvodjača nastupiti i Severina, Haris Džinović, Magazin, Leontina i Dejan Petrović i Big Bend.

"Ono što priželjkujemo je da nam vreme bude saveznik i da bude pravi ugodjaj jer to je jedino što može pokvariti atmosferu", ocenio je Franović.

Direktorka hotela "Maestral" Marija Martinović rekla je da će u tom hotelu za doček Nove Godine biti organizovan "internacionalni program" jer će imati goste iz cele Evrope.

"Program počinje već od katoličkog Božića, a novogodišnji deo sa zabavom u kazinu je nešto što 'Maestral' ima drugačije od drugih hotela", kazala je Martinović.

Jelena Kaludjerović iz hotelske grupe "Budvanska rivijera" rekla je da se u hotelu "Palas" u Petrovcu već 12 godina organizuje doček Nove godine te je stekao "epitet najatraktivnijeg u regionu".

"Ove godine smo organizovali trodnevni novogodišnji program koji je već sada potpuno rasprodat", istakla je Kaludjerović.


Ceo VIDEO  materijal možete da pronađete -- OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.