AAA

EKONOMIJA | 07.03.2018 13:05 > 07.03 14:57

Dobitnici stana u igri Uzmi račun i pobedi 2018 uručeni ključevi (VIDEO)

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević i dobitnica glavne nagrade u prvom izlačenju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" Dejana Lukić iz Beograda potpisali su danas ugovor o dodeli stana.

Djordjević je u Vladi Srbije čestitao Dejani Lukić na nagradi i uručio joj ključeve dvosobnog stana, površine 52,53 kvadrata u beogradskom naselju Braća Jerković "Padina"

On je i dobitnicima glavne nagrade u narednim izvlačenjima poželeo da uživaju u svojim stanovima.

"Vlada Srbije će u godini borbe protiv sive ekonomije pokušati da gradjanima pokaže kakve sve koristi mogu da imaju od toga kada se naplaćuje PDV i izdaju fiskalni računi", rekao je ministar i istakao da sve što država naplati po osnovu PDV-a ide u poboljšanje materijalnog položaja gradjana i izgradnju infrastrukture.

Dobitnica stana je kazala da se čuda dogadjaju i da se još oporavlja od "lepog šoka" koji je doživela nakon što je saznala da je njena koverta izvučena za glavnu nagradu.

Za prvo izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018", koje je bilo 3. marta, poslato je više od dva miliona koverata sa fiskalnim računima ili slipovima.

Nagrade u prvom izvlačenju pored dvosobnog stana bile su i 12 automobila marke "fijat 500L" i 20 robnih vaučera.

Slanje koverata za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2018", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Savezom za fer konkurenciju, počelo je 1. februara.

U prvom krugu, koji traje od 3. do 31. marta, predvidjena su još tri izvlačenja nagrada 10, 17. i 24. marta.

Pravo učešća u nagradnoj igri "Uzmi računi pobedi" imaju punoletni gradjani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji. Oni treba da pošalju 10 računa ili slipova otkucanih od 1. januara ove godine u iznosu od najmanje 100 dinara.

Kao i prošle, i ove godine biće organizovano i takmičenje opština i gradova u prikupljanju najvećeg broja računa.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" prošle godine učestvovalo je 40 odsto gradjana Srbije koji su poslali više od 85 miliona računa.

KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.