AAA

EKONOMIJA | 14.03.2018 12:05 > 14.03 13:45

Uručeni ključevi dobitniku stana u drugom izvlačenju igre Uzmi račun i pobedi

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević i dobitnik glavne nagrade u drugom izlačenju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" Uroš Protić iz Arilja potpisali su danas ugovor o dodeli stana.

Djordjević je u Vladi Srbije uručio ključeve dvosobnog stana u naselju "Braće Jerković" u Beogradu i tom prilikom čestitao dobitniku na nagradi.

On je pozvao gradjane da učestvuju u nagradnoj igri i dodao da će Vlada Srbije raditi na tome da taj novac maksimalno transparentno utroše i da gradjani vide na koji način imaju koristi od svega.

"Najbolja potvrda da dobro radimo posao je jer je sad u Arilju opšta pomama za slanjem fiskalnih računa i želim da pozovem gradjanine da naprave takvu akciju sa fiskalnim računi u celoj Srbiji, jer će to doprineti boljem životu svih gradjana", kazao je Djordjević.

Protić se zahvalio organizatorima nagradne igre i istakao da mu se nikada u životi to nije desilo, kao i da se nikada lepše nije osećao.

"Nisam verovao u ovako nešto i vidim da i dalje ima ljudi koji ne veruju i koji misle da je namešteno ali hoću sve da uverim da se ovo stvarno dešava i ako ne veruju neka dodju u Arilje i pitaju bilo koga ko me poznaje da li je namešteno ili ne", kazao je Protić.

On je ponovio da se oseća odlično i da jedva čeka kada će se useliti u stan.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.