AAA

FOTOKONKURS | 31.03.2019 16:03 > 31.03 16:39

Propozicije konkursa Betina fotografija godine 2019.

Novinska agencija Beta raspisala je konkurs za najbolju medijsku fotografiju 2019. godine. Konkurs traje do 3. maja ove godine.

Na konkursu Betina fotografija godine mogu učestvovati fotografije nastale u periodu april 2018. - mart 2019. godine. Fotografije moraju biti snimljene u jugoistočnoj Evropi. 

Betin konkurs za medijsku fotografiju godine nema posebnih tematskih kategorija. Učešće na konkursu se ne naplaćuje.

Pravo učešća na konkursu „Betina fotografija godine 2019“ imaju profesionalni fotoreporteri koji rade u medijskoj industriji područja jugoistočne Evrope (dnevni, lokalni i drugi listovi, magazini, časopisi, periodične publikacije, novinske agencije i internet portali), bilo da su stalno ili honorarno angažovani u tim medijima.

Svaki učesnik Konkursa može poslati najviše pet fotografija u visokoj rezoluciji, maksimalne veličine 3MB i isključivo u JPEG formatu. Uz svaku fotografiju treba da stoji ime autora, naziv fotografije, kao i mesto i vreme kada je snimljena. Fotografije se šalju na mail adresu betafotokonkurs@gmail.com)

Prijave za Konkurs dostupne su na OVOM LINKU i šalju se mailom na istu mail adresu, na koju i fotografije.

Pobednicima Konkursa nagrade se uručuju na dan otvaranja izložbe.

Prva nagrada iznosi 1.000 evra, druga 750 evra i treca 500 evra.

Imena nagrađenih fotoreportera biće objavljena u dnevnom servisu Novinske agencije BETA nakon odluke žirija, a nagrađene fotografije biće emitovane u foto-servisu Bete.

Žiri će od svih pristiglih radova odabrati i fotografije koje će biti predstavljene na izložbi.

Izložbu prati katalog u kojem će svi autori, čije je radove odabrao žiri, biti predstavljeni.

BETA će pristigle radove svih autora postaviti na svoj internet sajt posvećen Konkursu, a nakon odluke žirija objaviti i fotografije nagrađenih fotoreportera kao i svečanog uručenja nagrada.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.