AAA

IZBORI-2018 | 12.02.2018 20:40 > 12.02 21:08

Ljajić: Potrebna nam je ubedljiva i čista pobeda u Beogradu (VIDEO)


Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić pozvao je danas gradjane da glasaju za listu "Aleksandar Vučić zato što volimo Beograd", jer im je neophodna "ubedljiva i čista pobeda" kako bi dobili miran period i nastavili sa reformama.  

"Nije nam potrebna samo pobeda, već ubedljiva i čista pobeda. Ako pobedimo imaćemo dve mirne godine do parlamentarnih izbora da završimo poslove koji su decenijama obećavani", rekao je Ljajić na tribini u mesnoj zajednici Beli potok koja je organizovana u sklopu aktivnosti za izbore za Skupštinu grada Beograda.

On je okupljenima poručio da je istina glavni argument na kojem žele da zadobiju poverenje gradjana na izborima.

"Jedino istina treba da bude vaš glavni argument i na toj goloj istini treba da dobijemo poverenje gradjana", rekao je Ljajić.

On je kazao da je ubedjen da će gradjani razumeti i valorizovati trud i napore predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, koji su učinili da se stvari pomeraju sa mrtve tačke i podsetio da je Beograda sada jedno veliko gradilište.

Ljajić je kazao da tokom kampanje mnogi pričaju o visokoj politici, poput Evropske unije i saradnje sa Rusijom i dodao da je čuo toliko obećanja koja ne bi mogli da se ostvare ni u Švajcarskoj, ni u Japanu.

"Ova lista ima kapaciteta da probleme rešava. Gledajte ko je i šta uradio u prošlosti, volju, snagu i kapacitet da se završi započeto, a ne donosite odluke na osnovu onoga što vam je neko obećao sa televizije", poručio je Ljajić.

Na tribini je govorila i potpredsednica Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković koja je istakla da kao "belopotočanka najbolje razume žitelje te mesne zajednice" koja do dolaska aktuelne vlasti, pre četiri godine nije imala asfaltirane ulice, ni trotoare.

KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.