AAA

IZBORI-2018 | 24.02.2018 11:40

Damjanović (SRS): Mi rešavamo osnovne životne probleme (VIDEO)

Kandidat za gradonačelnika Beograda Srpske radikalne stranke (SRS) Miljan Damjanović izjavio je danas da je prioritet te stranke rešavanje "osnovnih životnih problema običnih ljudi".

On je, kako je saopštila SRS, posetio meštane Grabovca u obrenovačkoj opštini i istakao prioritete te stranke u odnosu na prioritete drugih političkih partija.

"Problemi običnih ljudi koje svakodnevno na svojoj koži osećamo svi, na svojim
plećima nosimo – e, to su prioriteti SRS-a. Tu smo da stanemo uz ljude, da rešavamo te osnovne životne probleme – znamo kako, a imamo i s kim", kazao je Damjanović.

On je kao negativan primer istakao pokušaj režima da "raspevanom fontanom" privuče strane turiste, koji bi verovatno pre slikali neke druge "atrakcije" u Beogradu.
"Pre ćemo privući turiste da slikaju Stari železnički most koji je za vreme Drugog svetskog rata napravljen samo za tadašnje svrhe, a danas je jedan od prioritetnih mostova – pa da slikaju to čudo kako je opstalo ovolike godine. Ili Pančevački most, koji samo što se ne uruši", kazao je Damjanović.

On je dodao da bi strani turisti "možda trebalo da vide kako na samo šest kilometara od Knez Mihailove, u naseljima Ovča, Borča, Kotež i Krnjača ne postoji kanalizacija".

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.