AAA

IZBORI-2018 | 01.03.2018 12:55

TV N1: Doktori nauka najavljuju prijavu protiv SNS jer su na njenom spisku

Zaposleni u Naučnom institutu za veterinarstvo Srbije podneće krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke, jer su bez znanja i dozvole na spisku 1.000 javnih ličnosti koje su podržale listu "Aleksandar Vučić Zato što volimo Beograd", potvrdila je za TV N1 doktor Vesna Milićević.

Po njenim rečima, imena 14 doktora nauka su na spisku bez njihove saglasnosti.
Vesna Milićević je dodala da su zbog vesti da podržavaju listu, kontaktirali sa SNS, tražeći demanti i uklanjanje njihovih imena s liste štampane ove nedelje u novinama, ali da nisu dobili nikakav odgovor.

Dodala je da ne zna kako je SNS došla do imena doktora, i najavila krivičnu prijavu ukoliko uskoro SNS ne reaguje.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

Prof.dr sci.med.Ivanka Gajić01/03/2018 19:52

Poštovani, veoma sam neprijatno iznenađena zbog toga što se i moje ime našlo na spisku javnih ličnosti koje su dale podršku SNS-u na predstojećim gradskim izborima. Ovo je urađeno bez mog znanja i moje saglasnosti! Ovim putem se JAVNO OGRAĐUJEM od njihovih izmišljenih i drskih tvrdnji datih u moje ime. Pridružujem se svim mojim kolegama u javnoj osudi ovakvih manipulacija od strane SNS-a, a takođe želim da se pridružim i tužbi koju moje kolege najavljuju. S poštovanjem, redovni profesor, Stomatološki fakultet, Beogradski univerzitet.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*



otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.