AAA

IZBORI-2018 | 06.03.2018 19:45 > 06.03 19:50

Rukovodstvo DJB na čelu sa Sašom Radulovićem podnelo ostavke zbog loših izbornih rezultata

Svi članovi Predsedništva pokreta Dosta je bilo (DJB), predsednik Saša Radulović, zamenica predsednika Miroslava Milenović, potpredsednik Dušan Pavlović, potpredsednica Jasmina Nikolić i potpredsednik Aleksandar Stevanović danas su podneli ostavku zbog loših rezultata na beogradskim izborima, navodi se na sajtu DJB.

"Ostavka je lični čin preuzimanja odgovornosti zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. U skladu sa Statutom DJB, novi izbori će biti organizovani u roku od 60 dana", navodi se na sajtu. Ostavku su podneli i predsednik beogradskog odbora DJB Vojin Biljić i generalni sekretar stranke Dimitrije Majkić.

"Predsedništvo DJB se zahvaljuje svim članovima DJB koji su neumorno radili na kampanji, kao i svim glasačima koji su podžali DJB na ovim izborima. Predsedništvo se posebno zahvaljuje borskom timu DJB i narodnom poslaniku Branislavu Mihajloviću koji je bio nosilac liste DJB i Dveri koji je ostvario odličan rezultat od 8,17 odsto u Boru i pored neregularnih uslova", navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, u ovom trenutku, "imperativ je očuvanje ideje i organizacije DJB".

"DJB ne odustaje", navodi se na kraju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.