AAA

IZBORI2020 | 25.05.2020 12:45 > 25.05 12:45

Jovanović (LDP): Zločinačko udruženje nas ne može zaustaviti nikada, zato izlazimo na izbore

Predsednik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da su medijski napadi na njega i LDP učestali od najave da ova partija na izbore izlazi "sa podrškom ljudi koji su vodili akciju Sablja, borbu protiv organizovanog kriminala u Srbiji i imali hrabrosti da pošalju ubice Zorana Djindjića u zatvor", saopšteno je iz LDP.

Jovanović je rekao da se nastavlja kampanja protiv LDP-a i njega lično "putem opskurnih tabloida i bolesnih naslovnih strana", kao i da ga napadaju i kleveću "isti oni koji su napadali Zorana Djindjića dok je bio živ".

"Ali su se prevarili ako su pomislili da ću se ja zbog toga povući ili odustati. Izmišljeni delovi knjige Gorana Živaljevića Kese, pojačano komentarima Mileta Isakova i advokata Bože Prelevića najveći mi je dokaz da sam u pravu za sve ono što govorim i radim, posebno od 12. marta 2003. godine", kazao je Jovanović a navodi se u saopštenju.

On je rekao da "zločinačko udruženje u ovoj zemlji čine sprega mafije, pojedinih delova tužilaštva i sudstva, preživele paravojne formacije, huligani, advokati kriminalnih klanova, lažni intelektualci, profesionalne patriote i delovi crkve, univerziteta i političkih partija".

"Oni su najveći protivnik ovoj zemlji, a ja sam njihov najveći protivnik", rekao je Jovanović i dodao da LDP izlazi na izbore da bi nastavio da insistira na temama "koje na površinu izbacuju sav talog i zlo koje nam je uništilo živote".

"Jedan mandat manje ili više, neće u našoj poziciji promeniti ništa. Ali podrška nama koji govorimo o temama zbog kojih ova zemlja stvarno ne može napred, opasnost je za zločinačko udruženje i to je ono što njima ne da mira", kazao je Jovanović.

On je naveo da "oseća još veću obavezu da nastavi da priča o stvarima o kojima drugi ćute".

"Otvaranje tema o bratstvu u krvi i njihovom zlu sve njih svrstava na jednu stranu, a LDP i mene prirodno na drugu. Tu je razlika izmedju nas i zato moramo svi na izbore, jer mi ne možemo odustati, a oni se nikada neće zaustaviti", kazao je Jovanović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.