AAA

IZBORI2020 | 25.05.2020 15:25 > 25.05 15:45

Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore u Užicu (VIDEO)


Stranka Zdrava Srbija (ZS) predala je Gradskoj izbornoj komisiji grada Užica izbornu listu pod nazivom ''Milan Stamatović Zdrava Srbija za zdravo Užice'', za predstojeće lokalne izbore u tom gradu.

Kako se navodi u saopštenju, nosilac izborne liste je Radmila Smiljanić.

"Grad Užice se mora izboriti za maksimalna ovlašćenje i široku samostalnost da bi imao samoodrživ sistem po ugledu na opštinu Čajetina i kako bi iz vlastitog budžeta mogao da započne nove investicije, razvojne programe, zapošljavanje ljude, ulaganje u predškolske ustanove, infrastrukturu i saobraćajnice", rekla je Smiljanić.

Ona je dodala da su zdravstveni radnici od prvog dana pandemije korona virusa u Srbiji bili nosioci borbe protiv zaraze, i da je potrebno, povodom najava o novom talasu epidemije, nabaviti dovoljno opreme, materijala, ali i povećati plate zdravstvenim radnicima.

Predsednik ZS Milan Stamatović naveo je da Užice može isto kao i opština Čajetina da ima sopstvene prihode i da ih stavi u funkciju i dodao da će Smiljanić i odbornici ZS u narednom mandatu uspešno voditi taj grad, kao što ZS vodi opštinu Čajetina.

"Ovo je prvi put na političkoj sceni da imate za koga da glasate, jer na listi Zdrave Srbije i na poslaničkoj i na lokalnim i gradskim listama, imate ljude koji su časni, pošteni, dobronamerni i mislim da je to jedina poruka i nada za Srbiju da se Srbija menje iz unutrašnjosti", kazao je Stamatović.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.