AAA

IZBORI2020 | 26.05.2020 13:35 > 26.05 17:20

Stevanović: Svi sa liste Zdrava Srbija - Bolja Srbija se već dokazali u svojim sredinama (VIDEO)

Potpredsednik Zdrave Srbije i kandidat za poslanika koalicije "Zdrava Srbije – Bolja Srbija" Verko Stevanović izjavio je danas da su se "svi sa liste Zdrave i Bolje Srbije već dokazali u svojim sredinama, tako da birači znaju šta su sve radili, kakvi su im rezultati", saopštila je danas Zdrava Srbija.

Stevanović je rekao da je osnovna poruka ove koalicije biračima "cenite ono što smo uradili, glasajte za ljude koji su pokazali rezultate u svom privatnom i javnom životu do sada".

Stevanović je dodao "da se ponosi rezultatima koje je postigao kao gradonačelnik Кragujevca, kao i da su predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i predsednik opštine Topola Dragan Jovanović najuspešniji lokalni lideri u Šumadiji i Zapadnoj Srbiji koji su mnogo učinili za razvoj svojih lokalnih zajednica, što gradjani, godinama unazad, prepoznaju dajući im bezrezervno poverenje".

"Na listi koalicije 'Zdrava Srbija – Bolja Srbija' nalaze se upravo domaćini, vredni i pošteni pojedinci koji su na lokalnom nivou pokazali pozitivne rezultate i koji su spremni da svoje iskustvo i znanje prenesu na celu Srbiju", kazao je Stevanović a navodi se u saopštenju.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.