AAA

IZBORI2020 | 27.05.2020 13:25 > 27.05 13:25

Obradović (Dveri): Neozbiljna odluka o izlasku na izbore na Vračaru koja razjedinjuje opoziciju

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je najava Socijaldemokratske stranke, Nove stranke i Pokreta slobodnih gradjana da će izaći na lokalne izbore na Vračaru "neozbiljna odluka" koja može proizvesti dalje nejedinstvo u opoziciji.
"To je pomalo neozbiljno 25 dana pred izbore. Mi smo o tome razgovarali i ranije ali smo tada zaključili da je politički princip važan. Ako smo potpisali ugovor sa narodom i ako smo se obavezali, onda je važno da ostanete pri tome i da tako zaslužite poverenje gradjana", rekao je Obradović za Televiziju N1.

On je ocenio da je očigledno da je bojkot nešto sa čim vlast ima problem i dobar način na koji opozicija može da se izbori za svoje principe koji se tiču slobode medija i izbora.
"Meni se ne svidja ta najava Borisa Tadića da će se vratiti u nekom novom filmu. Jer ako se taj film svede na odbranu Vračara, to je neozbiljno", rekao je Obradović.

Lider Dveri je dodao da je naivno verovati da će te stranke iz parlamenta uspeti da se izbore za neophodne promene i da to dokazuje i iskustvo dosadašnje parlamentarne borbe opozicije.

"Ništa neće moći da dobiju, a izgubiće poverenje", rekao je Obradović.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.