AAA

IZBORI2020 | 22.07.2020 14:40 > 22.07 14:47

Radulović (DJB): Biće opet protesta pred Skupštinom ako vlast nastavi s pravnim nasiljem

Predsednik pokreta Dosta je bilo (DJB), Saša Radulović je danas izjavio u Beogradu da bi glavna tema u Srbiji moralo da bude to da se izbori pravno obore, jer su zasnovani na falsifikovanim zapisnicima, ali da o tome niko ne govori.

"Kao da žele da ovo sve prodje i da vlast što pre dodje do tročetvrtinske većine u Skupštini", rekao je Radulović novinarima u holu Doma Narodne skupštine.

On je ukazao da "izbori još nisu gotovi" jer su u toku sudski i žalbeni postupci.

Ukoliko vlast nastavi s "pravnim nasiljem" i ignorisanjem sudskih postupaka, i "po nepravosnažnim rešenjima dodeljuje mandate", upozorio je on, "sačekaće ih protesti ispred Narodne skupštine".

"Za nas samo Srbija nema alternativu. Ili ćemo ustati ili ćemo nestati", kazao je Radulović i poručio gradjanima da se "mora ustati u odbranu demokratije i narodne suverenosti".

Predsednik DJB je rekao da se pokušava zataškavanje teme izbora time što se "izazivaju histerija i straha od virusa korona", čime se "gradjani teraju da prihvate nerazumne mere" koje, po njemu, "služe samo za kontrolu ljudi".

"Nama je potreban odgovor države, ozbiljan odgovor nauke. Ono što imamo su šarlatani koji idu po medijima s nacionalnom frekvencijom, šarlatani u Kriznom štabu koji ništa drugo ne rade, ne daju nijednu važnu informaciju, samo plaše ljude", rekao je Radulović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.