AAA

IZBORI2020 | 28.07.2020 09:40 > 28.07 09:45

Šapić: Na širenje epidemije uticale i pobedničke žurke posle izbora i protesti

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić ocenio je da protesti jesu jednim delom uticali na širenje epidemije korona virusa u Srbiji kao što su kako je rekao, delom uticale i "pobedničke žurke" po objavljivanju rezultata izbora.

Šapić je za list Danas ocenio i da su izbori morali biti održani 21. juna jer je istekao redovan mandat aktuelnoj vlasti.

"Već smo par meseci praktično zbog prvih odlaganja izbora usled pandemije korona virusa, ušli u jedan neustavni period vršenja vlasti. Takodje činjenica da su se u tih mesec dana održavali izbori širom Evrope i sveta potvrdjuje moju tezu", kazao je Šapić.

Upitan da li će SPAS biti opozicija ili deo vladajuće većine, Šapić je rekao da razgovori sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem još nisu došli do tog nivoa.

"Verujem da ćemo u naredne dve nedelje nastaviti konsultacije sa predsednikom Srbije a ne očekujem ništa. Nisam čovek koji na taj način pravi očekivanja. Fokusiran sam na suštinu, a ne očekivanja", kazao je predsednik Srpskog patriotskog saveza.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.