AAA

IZJAVA-DANA | 02.04.2019 10:20 > 02.04 10:30

Mirjana Karanović: Ne pada mi na pamet da se pravdam zbog gostovanja na Pinku

Glumica Mirjana Karanović ocenila je da joj ne pada na pamet da se pravda zbog gostovanja u emisiji "Hit Tvit" na RTV "Pink".

Karanović je za "Danas" rekla da joj ne interesuje šta misle o tome na Tviteru.
"Neka rade šta god hoće. Ja sad sebe da branim od tih i takvih, ne pada mi na pamet. Nek oni idu pa ratuju, nemam nameru da ratujem. Ja hoću da u ovoj zemlji bude mir", rekla je glumica.

Ona je ocenila da je poziv za gostovanje na Pinku shvatila kao poziv na dijalog.

"Medjutim, postoje ljudi koji ne razmišljaju, uključujući i kritičare sa Tvitera, koji verovatno misle 'ajmo sad svi da se pokoljemo'. Ja se s tim ne slažem. Postoje ozbiljni problemi koje treba rešiti, ali da bismo to prevazišli, ne možemo da ponavljamo 1996/97 i 2000. Moa da se pokuša da se promeni vlast na neki drugi način. Ne možemo silom, ja sam protiv toga" rekla je Karanović. 

Upitana da li je zadovoljna tokom diskusije u emisiji koju je vodila Verica Bradić, ona je navela da je ta emisija " takva kakva je".

"Ja sam u okviru onoga što ta emsiija jeste rekla ono što misli. To što neki zastupaju stav šta uopšte tražim tamo, mogu samo da poručim pa, znate šta, kad vas neko lepo pozove i hoće da razgovara sa vama, ja mislim da je pristojno reći da. Niko me nije vredjao, niti sam ja ikoga vredjala. Mislim da treba da prestanemo da urlamo jedni na druge, jer ne znam kako će sve ovo da se završi", zaključila je Karanović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.