AAA

IZJAVA-DANA | 05.10.2019 11:55 > 05.10 11:57

Milovan Milojević: Zašto je direktoru bila potrebna podrška i odbrana od polumrtve porodice

Milovan Milivojević, otac radnika Milomira Milivojevića koji je preminuo nakon eksplozije baruta u fabrici "Milan Blagojević" izjavio je da su se ćerka, supruga i on osećali kao zločinci dok su ih ispred Osnovnog suda u Ivanjici vredjali radnici okupljeni da pruže podršku direktoru Radošu Milovanoviću i još dvojici rukovodilaca kojima se sudi za tragediju u kojoj je sem Milivojevića poginuo i Milojko Ignjatović.

"Bilo je užasno. Sve se u nama kidalo. Supruga i ćerka su plakale. Osećali smo se kao da smo zločinci, a tražili smo samo istinu i pravdu, kojih u ovoj državi izgleda nema. Vredjali su nas ni krive ni dužne. Vredjali su i naše mrtvo dete i svašta su nam govorili" rekao je Milovan Milivojević za "Danas".

On je naveo da su mu uvrede upućivale njegove kolege sa kojima radi duže od 30 godina, komšije i nekadašnji prijatelji, za koje je rekao da od pogibije njihovog dvadesetpetogodišnjeg sina ne dolaze u njihovu kuću.

"Ne znam šta će ti ljudi da rade i kako će da se ponašaju kada se sve ovo završi. Oni su za mene mrtvi. Od tuge više ne mogu da pričam" rekao je Milojević i zapitao "zašto je direktoru, ako nije kriv, bila potrebna podrška radnika i odbrana od polumrtve porodice".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.