AAA

IZJAVA-DANA | 23.12.2016 11:55

Vladimir Rebić: Otprilike mi je jasno šta se tamo desilo, ali u interesu istrage...

Direktor policije Vladimir Rebić ocenio je danas gostujući na  televiziji Pink da Srbija ne ulazi u red država sa visokim stepenom pretnje od terorističkih napada.

On je ocenio da najveći bezbednosni izazov za Srbiju u ovom trenutku predstavljaju "mafijaši iz susednih zemalja" koji srpsko, a posebno beogradsko, tržište smatraju jednim od najbitnijih.

Komentarišući tok istrage u slučaju "Jajinci", direkor policije kazao je da mu je "jasno šta se desilo" ali da ne sme ništa da kaže kako ne bi ugrozio istragu.

"Zabrinjavajuća je činjenica da je u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića pronadjena velika količina oružja. Mislim da nije bilo propusta iako premijera obezbedjuje druga služba. Policija je posvećena tom poslu, naše je da utvrdimo ko je ostavio oružje", kazao je Rebić, navodeći da postoje "jasni pokazatelji u kom pravcu ide policija u dokazivanju tog dela".

Upitan o slučaju "Savamala", direktor policije je kazao da dosadašnja istraga nije utvrdila imena odgovornih za rušenje objekata u tom beogradskom naselju.

"Otprilike mi je jasno šta se tamo desilo, ali u interesu istrage ne mogu da iznosim detalje", rekao je Rebić.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.